HUNDDAGISET PÅ TAGENE

Välkomna till hunddagiset på Tagene!

På norra delen av Hisingen, ca 5 min från E6:an, mittemot Bäckebol hittar ni vårt mysiga hunddagis. Vi finns på Tagenevägen i en trivsam byggnad med skogen som granne. Vi har valt att lägga fokus på en lugn och mysig hemmiljö i våra hundrum med bekväma soffor och sköna sängar. Detta för att hundarna ska känna sig trygga i sina rum på dagis. 

Vi har en stor och fin aktivitetsrastgård i anslutning till dagiset där hundarna får möjlighet att busa med andra hundar, träna med personalen och utforska vår nybyggda hinderbana/parkourbana  anpassad för våra hundar. 

Hos oss på Tagene har vi välutbildad personal med lång erfarenhet och med stor kompetens inom områden som aktivering, hundträning, hundproblematik, berikning och friskvård. Vi vill alltid vill ge hundarna bästa förutsättningarna för att må så bra som möjligt på dagis och har ett brinnande intresse för hundens välmående och hälsa.

Vårt mål är att varje dag skapa en balans för hundarna där de får en rolig och spännande dag utomhus med mycket aktivitet men också en lugn och rofylld avkoppling inomhus tillsammans med andra hundar. För oss är det därför viktigt med kommunikation mellan vår personal och med våra kunder för att just din hund ska trivas så bra som möjligt hos oss.

- Nicoline Krulle, Driftschef Hund I Centrum Tagene

Hund i rastgården

En dag på hunddagis:

Tagenevägen
Kontaktuppgifter

Hildebrandsdagiset: 0723-10 74 58
Tagenedagiset: 0723-24 74 58

info@hundicentrum.se

Våra öppettider

Vardagar 05:30-19:00