HUNDDAGISET PÅ TAGENE

Välkomna till hunddagiset på Tagenevägen!

På norra delen av Hisingen, ca 5 min från E6:an, mittemot Bäckebol hittar ni vårt mysiga hunddagis. Vi finns på Tagenevägen i en trivsam byggnad med skogen som granne. På hunddagiset på Tagenevägen har vi valt att lägga fokus på en lugn, trygg och mysig hemmiljö med bekväma soffor och sköna sängar i våra hundrum. 

Vi har en stor och fin aktivitetsrastgård i direkt anslutning till hunddagiset där hundarna får möjlighet att busa med andra hundar, träna med personalen och utforska vår stimulerande hinderbana/ dog parkourbana. Det går även bra att hyra rastgården då dagis inte använder den. (För att hyra vår rastgård, klicka här.)

Hos oss på Tagene har vi välutbildad personal med lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som aktivering, hundträning, hundproblematik, berikning och friskvård. Vi vill alltid ge hundarna bästa förutsättningarna för att trivas och må bra hos oss och därför tycker vi att det är väldigt viktigt med en bra och tydlig kommunikation med våra kunder. Vi finns här för er och samarbetar med er kring er och er hunds välmående och hälsa. 

Vårt mål är att varje dag skapa en balans för hundarna där de får en rolig och spännande dag utomhus med mycket aktivitet men också en lugn och rofylld avkoppling inomhus tillsammans med sina hundkompisar. 

På hunddagiset på Tagenevägen har vi även Hund i Centrum-skolan  - en hundskola där vi erbjuder dig som av olika skäl inte har möjlighet eller tid att träna din hund i tillräcklig utsträckning själv på fritiden, eller dig som fastnat i din träning med hunden och upplever att du behöver stöttning och inspiration, en unik möjlighet att få hjälp med detta på dagis/skoltid.

- Nicoline Krulle, Driftchef Hund I Centrum Tagene

En dag på hunddagis:

Tagenevägen
Kontaktuppgifter

Hildebrandsdagiset: 0723-10 74 58
Tagenedagiset: 0723-24 74 58

info@hundicentrum.se

Våra öppettider

Vardagar 05:30-19:00