Att tänka på

Vaccination: Då din hund börjar på hunddagis ska den vara vaccinerad, även mot kennelhosta. Vaccinationsintyget ska visas upp.

Försäkring: Din hund ska också vara försäkrad då den börjar på hunddagis: liv och veterinär, samt en hemförsäkring som innehåller ansvarsförsäkring på din hund. Försäkringen ska visas upp.

Valpar: Vi tar emot valpar på våra hunddagis! I bland kan man inte stanna hemma någon längre tid med valpen då det kan vara svårt att vara ledig från jobbet. Det är bättre att valpen får gå på hunddagis än att den lämnas ensam hemma. Valpen har i regel lätt att anpassa sig och kan i sin dagisflock stöta på både hundar som fostrar och hundar som vill leka och därmed lära sig en bra balans mellan vila och aktivitet. Dessutom är socialiseringen med andra hundar ovärderlig.

Löptikar: Då tiken är i höglöp stannar hon hemma från hunddagis. I övrigt är hon välkommen om hon mår bra och dagisvistelsen fungerar väl.

Inskolning: Din hund skolas in på hunddagis under några dagar – vi lägger upp inskolningen tillsammans så att den passar dig och din hund. Första dagen är hunden på hunddagis ca en timma för att bekanta sig med miljön, andra dagen ett par timmar också ökar vi successivt tiden de följande dagarna och din hund får delta i dagisets aktiviteter allt mer.

Lunch: Vi erbjuder din hund ett mellanmålskex på hunddagis, men om du vill tar du med eget foder. Tag med din hunds mat i ett plastkärl och märk det med hundens namn samt mängden mat hunden ska ha.

Sjuk/skadad hund: Om din hund är sjuk eller skadad och inte kan delta i våra aktiviteter bör den stanna hemma från hunddagis tills dess att den är så frisk att den kan vara med på vanliga promenader samt aktivering m m.

Lisebergshundar/över dagen hundar:
Vaccination, försäkring, lunch gäller även dessa.
Öppetider som vanligt mån-fre 6-19.
Behöver ni hjälp på en helg eller senare tid måste detta bestämmas i god tid då det är personalen som har hunden hemma hos sig. 
Betalning sker vid lämning av er hund.