Samarbeten

Kungliga Hundar
-Kursverksamhet/föreläsningar
Vår kursverksamhet riktar sig till såväl sällskapshunden som tävlingshunden. Våra instruktörer vidareutbildar sig ständigt för att hålla sig uppdaterade på allt nytt som händer inom hundträning och jobbar aktivt med egna hundar. Flera av våra instruktörer tävlar på hög nivå inom såväl tävlingslydnad, agility, bruks, freestyle och utställning. Vill du gå kurs så har vi kompetensen. Som kund på Hund i Centrum erhåller du 15% rabatt på våra kurser. Ange "dagishund" då du anmäler dig på vår hemsida!
-Problemhundsträning
Har hunden oönskade beteenden som du behöver hjälp med? Då kan privatträning kanske vara något för er. Träffa vår problemhundskonsult och få hjälp med era problem.
Du som är dagiskund hos Hund i Centrum erhåller 15% rabatt på alla våra kurser, utbildningar och föreläsningar.
www.kungligahundar.se


 

Göteborgs Hundsim
Göteborgs Hundsim ligger i samma lokaler som Göteborgs Hundarena på Åskvädersgatan 1. I nyrenoverade lokaler kan vi erbjuda friskvård, rehabilitering, hundsim, vibrationsträning, massage och träningsupplägg. På Göteborgs hundsim träffar du våra duktiga hundfysioterapeuter Johanna och Karolina.
Varmt välkomna till oss!
www.goteborgshundsim.se


 

Göteborgs Hundarena
Göteborgs Hundarena  möjliggör tävlingsverksamhet, större och bättre träningsmöjligheter, kursverksamhet, öppen träning och mer möjlighet att hyra inomhusträningshall för egen träning. I våra lokaler på Åskvädersgatan 1 driver vi även ett friskvård/rehabcenter.
Göteborgs Hundarena har Göteborgs största inomhushallar för hundträning, vi har 2500kvm lokalyta som är fördelat på 2 adresser, Tagenvägen 34 och Åskvädersgatan 1.
www.goteborgshundarena.se


 

Royal Dog Education
Yrkesutbildningar
Vill du jobba med hund på hunddagis eller som instruktör, eller är du redan instruktör och vill vidareutbilda dig? Våra yrkesutbildningar har välutbildade lärare med stor erfarenhet av hund och våra utbildningar håller mycket hög kvalité
www.royaldogeducation.se


 

Arrakoutdoor
ARRAK OUTDOOR AB är ett svenskt designat varumärke sedan 1999 med huvudkontor och lager beläget i Uddevalla.
Det hela började med att det inte fanns bra och anpassade kläder för hundförare och en idé föddes att ta fram den perfekta hundförarjackan. Resultatet blev Arraks Originaljacka som lever kvar än idag och blivit en riktig klassiker. Sortimentet har givetvis utvecklats sedan dess och många nya favoriter har tillkommit.
Vår ambition är att du som kund skall erbjudas de bäst tänkta produkterna oavsett om du är en aktiv hundförare eller bara njuter av att vara i naturen.
Med noga utvalda kvalitéer som är anpassade för flertalet aktiviteter i olika miljöer, designer och funktioner som är genomtänkta i minsta detalj skall du som kund hitta just dina favoriter.

I vår ständiga strävan att förbättra vårt produktsortiment tar vi gärna emot era synpunkter. Vi är väldigt lyhörda och tacksamma för alla kommentarer, både ris och ros!
Tel: 0522-58 70 40
E-post: info@arrakoutdoor.com


Vi på dagis älskar våra orginaljackor, västar och byxor. Vi rekomendera att ni tittar in på deras hemsida för att hitta något som passar just er. 
www.arrakoutdoor.se

 

Add pocket
AddPocket, för det är precis vad det är – extrafickor – som man lätt kan ”lägga till” när man behöver och lika lätt ta av sig.
 
AddPocket är perfekt för alla tillfällen; Med barnen i lekparken, på promenaden/träning med hunden, på hästryggen, i trädgården, på långpromenaden, på resan, golfrundan, skogsutflykten, cykelturen, shoppingrundan, på jobbet…. ja, tillfällena är oändliga!

Vi på dagis Älskar våra extra fickor. Vi använder dom både på jobbet och privat. Vi kan varmt rekomendera Addpocket.
www.addpocket.se


 

Svenska djurapoteket
Vårt mål är att ta fram kosttillskott och hälsoprodukter i absolut toppklass för hundar och katter, alla råvaror har samma höga standard som kosttillskott till människa.

Samtliga produkter är svensktillverkade. Både anläggningen och produkter är kontrollerade och registrerade hos Jordbruksverket.
Genom egen tillverkning kan vi kapa leverantörsleden och kan hålla konkurrenskraftiga priser.

Tveka inte att höra av dig till oss på Svenska DjurApoteket om du har några frågor eller funderingar gällande din order, våra produkter eller något annat.
info@svenskadjurapoteket.se


Som Hund i centrums kunder så har ni 10% på alla produkter från Svenska djurapoteket.

 

Vom och hundemat, färskfoder
Att producera mat för hundar består av samma stränga krav på kvalitetskontroll, renlighet och hygien som vid tillverkning av mat för dig och mig.
Tack för att det är så. Vi ställer mycket höga krav på oss själva i hela produktionsprocessen från råmaterial till våra produkter är i butikerna.
Vom og Hundemat har ett gott samarbete med experter på NMBU som har genomfört flera studier på den hygieniska och näringsmässiga kvaliteten.
Förutom våra egna tester och analyser får vi besök av myndigheten för livsmedelssäkerhet, som verifierar att allt går rätt till. De är välkomna när som helst.
https://vomoghundemat.se/

Som hund i centrums kunder får ni 10% rabatt på deras produkter.
 

Metizo
Varför välja Metizo?
Vi tillverkar hundprodukter av god kvalité, där vi sätter såväl hundens som ägarens komfort i fokus. 
I vår produkt Metizoselen kan man även koppla i den främre ringen, då drar inte hunden och detta gör att promenaderna blir lugnare och trevligare för både Matte, Husse och vår fyrfota vän. 


Fördelar med Metizoselen
-Ergonomisk
-Belastar inte hundens nack- eller ryggkotor
-Hunden har fria luftvägar
-Hunden har full rörelsefrihet
-Justerbara remmar
-Reflex i hela selen

Som hund i centrums kunder får ni 10% rabatt.
Läs mer på deras hemsida:
https://metizodezign.com/