OM OSS

Välkommen in i värmen hos oss på Hund i Centrum! 

Vi som jobbar här är inte bara välutbildade, serviceinriktade och bäst på det vi gör - vi är också ett gäng med en passion, en vision och en vilja att alltid bli bättre. Varje individ hos oss tillför något till vårt team och viljan, drivkraften och drömmarna vi har är det som gör våra hunddagis till det de är idag. 

Vi är Hund i Centrum, det är vi som skapar den känsla ni möter när ni kommer till hunddagis varje dag. 

På våra dagis har vi en driftchef på plats som har det övergripande ansvaret och som har ett helhetsperspektiv på verksamheten samt företaget. Att ha en chef i driften och verksamheten på varje dagis innebär en kvalitetssäkring av det dagliga arbetet - att vi håller det vi utlovar samt att vi fortsätter att föra vår verksamhet framåt i takt med utvecklingen inom forskningsfältet hund. En driftchef på plats skapar även trygghet och säkerhet för personalen då de har en ansvarig att vända sig till som ser till deras välmående och rättigheter dagligen.

För oss är våra kollegor lika viktiga som våra kunder. Tre dagar per år håller vi stängt för vidareutbildning för att hela tiden hålla oss uppdaterade, alla anställda har kollektivavtal och alla är en del i vidareutvecklingen av vårt företag och arbetsplatsen.

Grundare/Ägare

Jeanette Trotta

Jag som driver Hund i Centrum heter Jeanette Trotta. Tidigare arbetade jag som gymnasielärare och forskade inom humaniora, men hundar har alltid varit mitt stora intresse. För elva år sedan valde jag att lämna läraryrket för att satsa på min passion och jobba med hundar. Det har varit en mycket lärorik resa och jag kan idag stolt säga att jag driver ett av Göteborgs bästa hunddagis där mycket kunskap och erfarenhet inom området ligger till grund för företagets utveckling och dagisets utformning.

 

Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör samt beteendeutredare/hundpsykolog och livscoach för människa. Hundars och djurs beteende har alltid fascinerat mig och är det som gör att det är så utmanande och roligt att arbeta med hunddagis och att ständigt förfina och göra allt bättre för hundarnas skull. Vi jobbar mycket med berikning i våra lokaler för att tillgodose hundarnas behov och vi aktiverar och tränar dom också som en del av dagisvistelsen varje dag. Hos oss ingår s k stationsträning där vi tar till vara på alla tillfällen att aktivera och berika hundens liv. På väg in till- och ut från dagis tränar dagisfröken din hund längs med olika stationer där den får jobba med nosen, utföra tricks o s v. Detta skapar stimulans och lugn i dagismiljön.

 

Det är viktigt för oss att arbeta med grund i den unika individens behov så vi inriktar oss aktivt på att anpassa dagisvistelsen enligt hundindividen. Vårt mål är helt enkelt att tillhandahålla en tjänst utöver det vanliga där din hund får en meningsfull vardag då du är på jobbet.

 

Personal - Tagenevägen

Personal - Hildebrandsgatan

Hildebrandsgatan
Tagenevägen
Kontaktuppgifter

Hildebrandsdagiset: 0723-10 74 58
Tagenedagiset: 0723-24 74 58

info@hundicentrum.se

Våra öppettider

Vardagar 05:30-19:00