HUNDDAGISET PÅ HILDEBRAND

Välkomna till hunddagiset på Hildebrand!

Här finner ni ett hunddagis på centrala Hisingen med de snabbaste kommunikationssätten till både centrum och Göteborgs närområden. Ni finner oss i en stor och rymlig byggnad med högt i tak, härligt ljusinsläpp och beläget med många vackra promenadstråk runt omkring.

Hos oss lägger vi stor vikt vid våra lokaler och dess utformning, detta för att våra hundar skall få både stimulerande och stressfria dagar på dagis. 

Det finns stora intressen för växter bland personalen, vilket speglas i vår inredning. Luftrenande växter och mycket växtlighet är bra för både personal och hundar. 

Mina kollegor och jag jobbar ständigt med att ge våra hundar den bästa vardagen när de är på dagis. Och den sammanhållningen och känslan vi har som team, den överförs på hundarna varje dag.

Vi har närheten till en rastgård, vackra Slättadamm och dess skogar inom promenadavstånd och Hisingskärnan runt husknuten. Detta ger oss möjligheten att ge våra hundar både stadens puls och naturens lugn i en harmonisk balans. 

Vi fångar upp varje individ och finns alltid här för att ställa frågor, få hjälp och alla de små delarna som gör oss till den lilla extrafamilj vi är.
 

- Mimmi Bodén, Driftschef Hund I Centrum Hildebrand

Lite gos med en hunddagishund

Hunddagisfröken för en dag!

Hildebrandsgatan
Kontaktuppgifter

Hildebrandsdagiset: 0723-10 74 58
Tagenedagiset: 0723-24 74 58

info@hundicentrum.se

Våra öppettider

Vardagar 05:30-19:00