HUNDDAGISET PÅ HILDEBRAND

Välkomna till hunddagiset på Hildebrandsgatan!

På hunddagiset på Hildebrandsgatan finner ni ett familjärt hunddagis på centrala Hisingen med de snabbaste kommunikationssätten till både centrum och Göteborgs närområden. Vi håller till i en stor och rymlig byggnad med högt i tak, härligt ljusinsläpp och beläget med många vackra promenadstråk runt omkring. 

Hos oss lägger vi stor vikt vid våra lokaler, deras utformning och berikande miljöer för våra hundar, detta för att de skall få både stimulerande och lugna samt trygga dagar på dagis. 

Det finns ett stort intresse för växter bland personalen, vilket b la speglas i vår inredning. Luftrenande växter och mycket växtlighet höjer mysfaktorn och är hälsosamt för både personal och hundar. 

Mina kollegor och jag jobbar ständigt för att ge våra hundar den bästa vardagen när de är på dagis och den familjära sammanhållningen och känslan vi har som ett team - den överförs på hundarna varje dag.

Vi har närheten till en stor och öppen rastgård, vackra Slättadamm och dess skogar inom promenadavstånd och Hisingskärnan med Backaplan runt husknuten. Detta ger oss möjligheten att ge våra hundar både stadens puls och naturens lugn i en harmonisk balans. 

Vi fångar upp varje individ och finns alltid här för era frågor, för att få hjälp och för alla de små delarna som gör oss till den lilla extrafamilj vi är.

 

- Mimmi Bodén, Driftchef Hund I Centrum Hildebrand

Hunddagisfröken för en dag!

Hildebrandsgatan
Kontaktuppgifter

Hildebrandsdagiset: 0723-10 74 58
Tagenedagiset: 0723-24 74 58

info@hundicentrum.se

Våra öppettider

Vardagar 05:30-19:00