KREATIV DAGISHUND

Vi är glada och stolta att kunna introducera fler koncept och tjänster på Hund i Centrum i syfte att skapa fler möjligheter för dig och din hund hos oss. 

Hund i Centrum-skolan

Med vårt nya abonnemang “Hund i Centrum-skolan” – erbjuder vi både hundpassning och hundträning på plats på vårt hunddagis på Tagenevägen. 

Vi ger dig som av olika skäl inte har möjlighet eller tid att träna din hund i tillräcklig utsträckning själv på fritiden, eller dig som fastnat i din träning med hunden och upplever att du behöver stöttning, en unik möjlighet att få hjälp med detta på dagis/skoltid.

Med utbildade instruktörer och stor erfarenhet, kan vi hjälpa dig på vägen till en lyckligare relation och vardag med din hund. Vi kan vara med och stötta dig och din hund långsiktigt från valp till vuxen hund genom valpens utvecklingsstadier och vardagsbekymmer som kan uppstå. 

Till skillnad från när du går kurs med din hund och sedan ska träna själv hemma så kan vi träna din hund åt dig och coacha dig så att du kan jobba med din hund på samma sätt som vi gör och nå ett önskat resultat.

På vår hundskola lägger vi upp ett schema som passar dig och din hund. På schemat kan det b la stå:

 • Grundträning och struktur i vardagslivet
 • Lydnadsträning såsom kontakt, följsamhet, inkallning, stadga, passivitet, störningsträning.
 • Friskvård såsom kroppskontroll, hinderbana, trixträning, kondition, balansträning, skogspromenader.
 • Hanteringsträning

Under skolåret har vi två utvecklingssamtal/privatträningar med ägarna tillsammans med en instruktör där vi går igenom din hunds utveckling och träning.

Hund i Centrum-skolan finns på både deltid och heltid.

Hund i Centrums privatträningar som extra tjänst

Vi erbjuder även privatträningar med dig och din hund anpassade efter det ni vill och behöver träna på. Det går att köpa enskilda lektioner eller träningskort om 5 tillfällen. Du som är kund hos oss kan boka privatträning till rabatterat pris med instruktör via info@hundicentrum.se eller direkt på ditt dagis. Du som inte har din hund på dagis kan också boka privatträningar hos oss via info@hundicentrum.se.

Träningspaket och beteendepaket

Vi har utvecklat vårt samarbete med Beteendeutredarna under de senaste åren. Nu kan vi även presentera riktad träning till dig som hundägare i form av tränings-och beteendepaket. Du som hundägare köper ett paket med 90 minuter träning alternativt ett beteendepaket på 2 timmar. Det ingår dokumentation i alla paket. Dokumentationen består i nedskrivna övningar samt teori kopplat till det tema du har bokat. Det här är även ett utmärkt sätt att höja din hunds kvalitet på hunddagis. Alla vi som jobbar med din hund lär på det här sättet känna din hund bättre och kan på så vis enklare utveckla nya lösningar under våra månadsmöten. 

 • AKTIVERING-OCH INSPIRATIONSPAKET
  Bort med idétorka! In med inspirerande idéer till aktiviteter tillsammans med din hund.

  Du berättar om din hund och vad ni tycker är roligt att göra. Vi utvecklar ett upplägg som passar er och era mål. Detta oavsett om det handlar om att minska hundens stress eller ha fler alternativ till aktiviteter på promenaderna.

   
 • BETEENDEPAKET
  

Har din hund ändrat sitt beteende som påverkar er vardag? Känns det tungt att ha hund på grund av en utmaning ni sliter med? Vi har stor erfarenhet av olika hundar och beteendeproblem. Det är bättre att söka hjälp för tidigt än för sent. Observera att det här paketet gäller specifikt enstaka beteendeproblem. Exempelvis hundmöte, hantering, miljörädsla, resursförsvar, rädsla för människor, besök i hemmet, ångest i bil.

 • TRÄNINGSPAKET
  

Alla hundar har styrkor och svagheter. Vad tycker din hund är svårt? Vad behöver ni öva på? Vi hjälper er utifrån er nivå och anpassar efter hundens förutsättningar. Hör av er med vad du vill träna på!

För mer detaljerad info se fliken Kreativ dagishund!