Omplacering: älskade Hubbe

Vår fine Hubbe som gått hos oss på dagis Hildebrand i flera år söker nu efter ett nytt hem:

Familjen skriver:
Letar efter ett tryggt och kärleksfullt hem till en otroligt go men orolig kille på 6 år.

Det är med en djup sorg som jag och min man skickar ut den här förfrågan. 

Hubbe är en fantastisk go och glad kille som älskar att rulla sig i gräs, bada, leka med ballonger och gosa i massvis. Han värderar flocken högt och har en stark integritet.

Det finns dock en orosproblematik som vi måste vara öppna med. Hubbe är orolig och för att skydda sig själv gör han ibland utfall mot både människor (även barn) och större hundar. Vi har varit hos en hundpsykolog kring problematiken för att få guidning i hur vi skall hantera diverse situationer.

Hubbe är en del av oss men på grund av orosproblematiken har vi insett att vi inte kan erbjuda honom det han behöver tillföljd av att vi nu i juli skall bli föräldrar. Vi har försök vrida på det utifrån alla möjliga vinklar men slutsatsen blir alltid att det inte skulle bli en bra lösning för Hubbe.

Vår fråga är således om det finns någon eller om ni känner någon som skulle kunna erbjuda ett nytt hem för Hubbe (det rör sig alltså om ett överlåtande av ägandeskapet)?

Skicka ett meddelande på Facebook (till Sara Setterberg Björk) eller maila till sarabjork87@gmail.com för mer information.
Bifoga gärna en personlig beskrivning över vad för typ av hem ni kan erbjuda Hubbe.

Varma hälsningar 

Sara & Henning

Etiketter: omplacering hubbe

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mehrnoosh Aboulhasani Basiri » Hunddagis utbildning:  ”Hejsan Jag vill verkligen arbeta i hunddagis och ha erfarenhet,men jag behöver t..”

  • Roxana Dradici » Hunddagis utbildning:  ”Hej jag undrar om hunddagis utbildningen som ska börja i oktober . Vad kostar ut..”

  • ingrid Lingmark » CECS:  ”Verkar vara Addison. Min hund f 98 blev feldiagnosticerad, fick fel medicin mot ..”

  • Maricka » Hund i centrum i GP i helgen:  ”Bästa dagiset och bästa Mimmi”

  • Linda » CECS:  ”Var kan jag läsa om dieten? Har en phalene på snart 6 år som haft tre sådana här..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln