Presentation av Kajsa Strand

Kajsa Strand
Min anställning är ett vikariat på Hildebrandsgatan. Jag kombinerar min tjänst med Royal Dog Educations hunddagisutbildning.
 
Jag växte upp på den bohusländska landsbygden med katter, hästar, hundar, kaniner, marsvin, ormar och ödlor. Intresset för djur fortsatte och i tonåren tog jag hand om napplamm som fick följa med mig hem. Under åren har jag dessutom haft möjlighet att hjälpa en god vän med hennes islandshästsverksamhet i Härryda.
 
Mitt intresse för djur och natur tog mig till andra sidan jorden när jag korsade den australiensiska outbacken på cykel 2011. Möjligheten att kombinera djur- och naturupplevelser med en aktiv livsstil fick mig att förälska mig i sporten, och sedan dess har jag gjort flera längre resor i Europa och Alaska.
 
I dagsläget ägnar jag en stor del av min fritid åt klättring både inomhus och utomhus. När jag inte bakar småkakor i världsklass vill säga.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln