Presentation av Frida

Frida Bergström Mitt namn är Frida och jag är 29 år. Jag kommer ifrån Dalarna där jag är uppväxt på en gård med hundar, katter, hästar m.m. På gården har vi 2 st hundar och jag är hemma så fort jag har möjlighet. Laddar energi med familjen och djuren på gården så fort jag har lite längre ledighet. Jag har alltid haft ett enormt djurintresse och år 2015 utbildade jag mig till djurvårdare vid Dingle naturbruksskola. Under utbildningen hade jag 8 veckor praktik på Hund i centrum, vilket väckte ett stort hundintresse som bara växer mer och mer för varje dag. Jag jobbar 50% och ni ser mig inte så ofta på lämning och hämtning då jag jobbar över promenaderna mitt på dagen.
Utbildning: Djurvård, Dingle naturbruk

Etiketter: personal

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln