Presentation av Gilson

Jag heter Gilson Serafim och kommer från Brasilien. Jag har bott i Sverige i ca 6 år. Under hela min uppväxt har jag haft hundar. I Brasilien arbetade jag med en man som tränar militärhundar under 4 år på hans företag. Där växte mitt intresse för hundar och att arbeta med hundar och träning. Jag arbetade även som dog-walker i São Paulo. Jag bodde ett par år i Barcelona och där tränade jag några hundar privat. Jag har en Golden Retriever, Argos, som kommer från Spanien.
Sedan jag kom till Sverige har jag varit på Hund i Centrum 5 år. Jag har gått vår hunddagisutbildning.
Jag är utbildad inom hundtrim.
Jag skulle gärna vilja gå fler kurser i framtiden för att få en bredare kunskap om allt som rör hundar.

Det är jag som är personalchef och är runt på alla våra dagis. 
 
Etiketter: personal

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln