Presentation av Jeanette Trotta, ägare 

Jag drivs av en stor passion att skapa förståelse för hundens beteenden och behov samt hjälpa hundägare och hund att få en god relation och ett gott liv tillsammans. Jag har arbetat med hund sedan 2004 i olika former; som manager på hunddagis i USA, i egen dog walkingrörelse i USA samt som hundinstruktör och problemhundskonsult i Sverige. 2006 utbildade jag mig till hundinstruktör på och har allt sedan dess arbetat med hundträning parallellt med mitt jobb som gymnasielärare.  I dagsläget jobbar jag heltid med hund. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt inom området. Estelle (Rhodesian ridgeback), Djiba (Ungersk Vizsla) och nytillskottet Jaylah (Braque Francais) är mina livskamrater och vi är intresserade av fågeljakt, lydnad, viltspår m m. Det viktigaste av allt är att ha roligt tillsammans!

Etiketter: personal

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln